top of page

Intrebari frecvente despre Access Bars®

Intrebari frecvente despre tehnica ACCESS BARS: Cine poate beneficia de pe urma unei sesiuni de Bars?

Toata lumea care este dispusa sa stea intinsa si nemiscata pentru o sesiune de Bare! Unii oameni poate nu apreciaza relaxarea si considera ca este o pierdere de timp, dar altii, care sunt interesati de schimbarea si imbunatatirea vietii lor, pot fi dornici sa participle si sa beneficieze de o sedinta de Bars. Care sunt efectele pe termen lung dupa o sedinta de Bars?

Cei mai multi oameni care au avut parte de o sedinta de Bars in mod regulat au constatat ca viata lor devine din ce in ce mai usoara si mai buna. Trebuie sa imi fac sedinta de Bars de mai multe ori?

Participarea la Acces Bars este o chestiune de alegere personala. Tu nu trebuie sa faci nimic. Oamenii care au experimentat cele mai multe beneficii de pe urma Barelor sunt cei care au Barele rulate in mod repetat. Este alegerea fiecaruia! Poate o sedinta de Bare sa aiba efect asupra problemelor psihologice sau mentale? Multi oameni cu probleme psihice si psihologice au ajuns sa renunte la medicamente si au experimentat schimbari uimitoare in ceea ce priveste problemele lor. Desigur, va recomandam sa discutati cu medicul dumneavoastra inainte de a intrerupe orice tratament medicamentos. Poate o sedinta de Bars sa vindece boli fizice si durerea fizica?

Rularea de Bare faciliteaza mai multa constienta. Unele dintre afectiunile fizice care s-au ameliorat doar dupa o sesiune de Bare includ scolioza – cand s-a inregistrat un "castig” in inaltime de 1-1/2 cm, schimbarea pozitiei labei piciorului in cazul afectiunii congenitale cunoscute drept varus equin - pentru care medicii au recomandat o interventie chirurgicala, precum si ameliorarea sau chiar disparitia a tot felul de dureri. Multi oameni au folosit Barele in combinatie cu alte instrumente de Acces Consciousness pentru a face sa dipara boli “incurabile” precum cancerul, artrita, oboseala cronica, depresia, tulburare bi- polara. Cum stii de cat de multe sesiuni de Bare e nevoie pentru a te vindeca de ceva? Din nou, nu ai de unde sa stii! Simptomele sau boala vor dispare, atunci cand tu si corpul tau sunteti pregatiti pentru a va elibera de gandurile, sentimentele, emotiile, convingerile, deciziile, prejudecatile care duc la pastrarea situatiei nedorite aici si acum. Acest proces nu este unul liniar, ceea ce inseamna ca daca o persoana ajunge sa renunte la o situatie nedorita din viata, dupa o sesiune, se poate intampla ca altcineva sa aiba nevoie de mai multe sesiuni pentru a renunta la aceeasi situatie nedorita – si nu e nimic rau sau gresit in asta. Este doar diferit. Este totusi posibil ca in cadrul unei sesiuni de Bare sa se ceara abordarea unei anumite simptome sau probleme. Rezultatele sunt determinate de catre persoana care primeste sesiunea de Bare si corpul sau. Cand ar trebui sa apelez la o sedinta de Bars ?

Ori de cate ori doresti sa te simt minunat! Oamenii care au apelat la sesiunile de Bare de ceva timp, de obicei vor sa primeasca sedinte de Bare in mod regulat si, mai mult, aleg sa primeasca o sedinta de Bare in zilele cand sunt foarte irascibili sau atunci cand au o zi dificila. La ce te poti astepta dupa ce ai primit o sesiune de Bars?

Fiecare sesiune de Bare este diferita. Cel mai rau lucru care ti se poate intampla dupa o sesiune de Bare este sa te simti la fel de relaxat ca si cum ai fi primit un masaj. Cel mai bun lucru care ti se poate intampla este ca toata viata ta se poate schimba. Printre efectele cele mai frecvent experimentate sunt: un sentiment crescut de pace si usurinta, esti mai putin reactiv la situatiile care in trecut te suparau, ai parte de un somn mai odihnitor si mai profund, ai parte de sentimentul ca orice ar fi fost deranjant inainte de sedinta nu mai conteaza. Cat timp duraza efectul unei sesiuni de Bars?

Odata ce ai facut o sedinta de Bare, acestea “ruleaza”, sau continua sa elibereze energia blocata pentru totdeauna. De fiecare data cand repeti o sedinta de Bare, efectul devine mai dinamic. Efectele cele mai dramatice tind sa fie observate in decurs de 3-4 saptamani dupa sesiune. Cat de des ar trebui sa apelez la o sedinta de Bars?

Acest lucru depinde in intregime de tine. Cat de bine vrei sa te simti? Cat de usoara iti doresti sa fie viata ta? Unii facilitatori de Bare se intreaba de ce nu ne facem cu toti asta in fiecare zi! Cei mai multi doresc sa beneficieze de o sesiune de Bare o data pe saptamana, sau ori de cate ori se simt stresati, irascibili sau sunt nemultumiti de modul in care vietile lor decurg la momentul respectiv. Dupa orice fel de soc major, trauma sau schimbare de energie de orice fel este un moment in care ar trebui sa iei in considerare o sedinta de Bare. Pot copii si sugari sa beneficieze de pe urma unei sesiuni de Bars?

Copiii si sugariii au niste beneficii fenomenale in urma Barelor. Ei sunt mult mai aproape de latura naturala a vietii decat adultii, ceea ce inseamna ca sunt de multe ori mult mai dispusi sa aiba schimbari rapide in corpurile lor, precum si in fiinta lor. Trebuie remarcat faptul ca Barele pentru copii pot fi rulate foarte repede. Adesea, ei pot spune atunci cand fiecare Bara este gata si atunci facilitatorul poate merge mai departe, iar copiii sunt chiar mai rapizi! Pot copiii invata sa ruleze Bars?

Absolut ! Deoarece copiii au mai putine consideratii despre ceea ce este posibil si imposibil, ei pot rula Barele cu efecte foarte puternice si cu mai putina limitare. Copiii pot fi mici ca si dimensiuni, dar ei sunt adesea dispusi sa fie mai mari si mai puternici decat adultii din jurul lor. Ai vazut vreodata un copil care dirijeaza intreaga atentie din camera in care se afla? Cine poate face Bars?

Oricine poate invata sa ruleze Bare. Nu este necesara nici o experienta anterioara in domeniul medical sau cursuri de anatomie sau masaj! Tot ce trebuie este sa ai dorinta de a invata si de a participa o zi la clasa de Bars. Cum au aparut Bars?

Bars au aparut in aceasta realitate prin channelingul facut de catre Gary Douglas, fondatorul Access Consciousness, in 1990. Pot beneficia de pe urma Bars cei in varsta / bolnavii / persoanele cu dis-abilitati?

Da! Se pot rula Bars in timpul sarcinii?

Absolut! (Din punct de vedere legal, desigur, trebuie sa sugeram sa intrebati mai intai medicul dumneavoastra) Femeile care au beneficiat de sedinte de Bars in timpul sarcinii, in mod regulat, au spus ca au avut parte de nasteri scurte si usoare si multe dintre ele au evitat nasteri prin cezariana. Cat dureaza o sesiune de Bars? De obicei, o sesiune de Bare poate dura intre 60-90 de minute, desi acest lucru poate varia si este intotdeauna mai bine sa ti se ruleze Barele, chiar si pentru 20 de minute, decat sa nu ti se ruleze deloc! Este posibil ca Bars sa dauneze cuiva?

Bars nu se pot face gresit, si tu nu poti face rau nimanui daca rulezi cuiva Barele sau nimeni nu iti poate face ceva rau daca iti ruleaza Barele. Este cineva pentru care Bars sunt contraindicate?

Numai cei care nu doresc sau nu sunt interesati in a le incerca. Sunt Barele precum Reiki sau precum terapia cranio-sacrala? Sunt ele la fel cu punctele din acupunctura?

In timp ce punctele pot parea a fi precum cele din terapia cranio-sacrala sau asemanatoare cu punctele de acupunctura, ele au o functie diferita in cadrul Acces Bars. Nu am vazut nici o alta metoda de a genera schimbari atat de mari si radicale precum sunt cele create de Bars. Practicantii Reiki tind sa inteleaga foarte bine Bars, deoarece ei sunt deja familiarizati cu energia. Trebuie sa stai intins pentru a beneficia de o sedinta de Bars?

Nu este necesar sa stai intins ca la masaj. Bars aduce relaxare atat celui care le primeste cat si celui care le face in cele mai multe cazuri. Daca a sta intins este o problema, se poate lucra si pe scaun sau fotoliu inclinat. Multumesc Diana Wilcox pentru traducere!

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page