top of page

Fraza "nebuna"- instrument bun de avut in cutiuta de "prim ajutor" si nu numai

Ai avut tu situatii in care mintea refuza sa se opreasca? Si ma refer aici la mintea ta sau la mintea altor persoane din jur. Sunt nopti in care ai dori sa te odihnesti dar somnul nu vrea sa vina? Mergand pe strada, ai intalnit tu persoane “nebune” a caror prezenta te-a facut sa evaluezi posibilitatea de a sta la distanta? Ai fost tu in situatii in care nu puteai intelege ce vorbea persoana din fata ta, chiar daca vorbeati aceeasi limba? Si nu era Access... :)

Ai avut vreodata o stare interioara de conflict sau ai fost in preajma cuiva cu astfel de stare si nu ai stiut ce sa faci? Ai dori tu sa ai un instrument pentru situatii care par fara iesire? Lucrezi intr-un spital de psihiatrie sau traiesti alaturi de persoane cu “boala psihica” si ai vrea sa ai mai multa usurinta in interactiunea cu ele?

Iata doar cateva dintre situatiile in care poti folosi acest instrument Access Consciousness. Te invit sa fii creativ, sa il folosesti si in alte situatii, si apoi sa ne povestesti din experienta ta.

Iata cum suna ” fraza nebuna”:

TOTUL ESTE OPUSUL A CE PARE SA FIE, NIMIC NU ESTE OPUSUL A CE PARE SA FIE.

Cum folosesti aceasta fraza? Ei bine, in oricare din situatiile de mai sus, repeti in minte aceasta fraza... de cateva ori... tu stabilesti de cate ori. Cand este vorba despre o alta persoana, poti face acelasi lucru: spui fraza in minte de cateva ori... sau poti sa o spui cu voce tare... la alegere.

Care sunt posibilitatile infinite de a folosi acest instrument si de a te amuza in acelasi timp?

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page