top of page

Chiar este posibil sa avem Usurinta?


Invitatia mea pentru tine este aceasta:

Intreaba-te: “Sunt eu deschis sa recunosc faptul ca lucrurile pot fi usoare si ca nu mai este nevoie sa creez suferinta, durere si boala in viata mea?” Ce puncte de vedere ma impiedica sa am acest lucru acum? Toate aceste puncte de vedere, vrei sa le eliberezi in totalitate? Multumesc! Right and wrong, good and bad, POC and POD all 9, shorts, boys and beyonds*.

De multe ori avem usurinta in anumite parti ale vietii noastre dar nu reusim acelasi lucru in toate aspectele vietii. Unde nu iti permiti sa ai usurinta in viata ta ? Ce puncte de vedere ai creat care nu iti permit aceasta usurinta? Toate aceste puncte de vedere, vrei sa le eliberezi in totalitate? Multumesc! Right and wrong, good and bad, POC and POD all 9, shorts, boys and beyonds*.

Una dintre calitatile instrumentelor Access Consciousness este aceea de usurinta. Folosirea acestor instrumente este usoara, asemanator cu ceea ce simtim cand ne jucam. Atunci cand esti obisnuit cu munca grea, sustinuta, cu efortul, aceasta idee de usurinta poate parea neserioasa, chiar poate ofensa si enerva. Undeva, pe parcursul vietii, multi dintre noi am invatat ca pentru ca un lucru sa fie valoros e nevoie de munca grea. Multi dintre noi pretuim numai ce obtinem cu “sudoarea fruntii” si anulam ceea ce vine cu usurinta. Mai mult, de multe ori refuzam sa primim sau sa vedem ceea ce vine usor, in timp ce spunem ca ne-am saturat de greutati si suferinte. Cum ar fi daca am alege diferit?

Este minunat sa observi cum dupa o clasa de bars sau dupa o sedinta de bars participantii, care de cele mai multe ori sunt seriosi, tristi, deprimati si nemultumiti, cu dureri, pleaca usori, cu zambetul pe buze si cu constientizarea ca pot alege ceva diferit. Cum se poate si mai bine si mai usor de atat?

Fiecare dintre noi care alegem sa avem si sa fim usurinta, bucuria, expresia exuberanta si abundenta suntem un exemplu si o invitatie pentru cei din jur sa aleaga diferit. Suntem aceasta usurinta si schimbam lumea prin aceasta. Putem observa apoi cum lucrurile incep sa devina mai usoare si pentru cei din jur.

Vrei sa folosesti un proces care incepe sa creeze mai multa usurinta, bucurie, expresie exuberanta si abundenta in viata ta?

Ce energie, spatiu si constiinta pot fi, pentru a fi usurinta, bucuria si gloria care sunt cu adevarat? Tot ce impiedica acest lucru sa apara, distrug si necreez in totalitate! Right and wrong, good and bad, POC and POD, all 9, shorts, boys and beyonds.

Spune acest proces de mai multe ori pe zi, in fiecare zi, timp de o luna de zile ( sau mai mult)si vezi ce apare diferit in viata ta.

Cum ar fi daca usurinta ar deveni realitatea ta continua? Si daca nu mai e nevoie de munca grea pentru a avea acest lucru?

Esti tu dispus sa iti oferi aceasta alegere acum?

E alegerea ta, e viata ta! Ce alegi?

* "Right and wrong, good and bad, POC and POD, all 9, shorts, boys and beyonds" se numeste fraza de curatare Access Consciousness. Vezi mai mai multe informatii despre acest instrument la pagina Fraza de curatare, de pe acest website!

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page