top of page

Access Bars si Stiinta din spatele lor pe intelesul tuturor


Ce a iesit la suprafata cand Dr. Jeffrey Fannin, neurolog si director executiv la Centrul de Imbunatatire Cognitiva i-a intervievat pe Gary Douglas & Dr. Dain Heer in legatura cu energie, spatiu si constiinta...si despre Access Bars? Ai aici reluarea acestei discutii in direct in emisiunea Dr. Fannin de la radioul Voice America, si ai mai jos si cateva fragmente din acest program! Dr. Fannin despre prima sa experienta cu Access Bars: “Am procesat informatiile in toate formele posibile si mesajul a fost foarte clar, o schimbare incredibila are loc ..si apoi am avut eu insumi o sesiune de Bars si dupa acea sedinta, gradul de claritate in viata mea a fost extraordinar." Dr. Fannin ii intreaba pe Gary & Dain: Ce este cu acest " Cere si Vei Primi?"

Gary Douglas: O intrebare imputerniceste universul sa ne ajute-si noi credem ca trebuie sa gasim un raspuns dar universul stie mult mai mult decat stim noi. Cand pui o intrebare, tu deschizi usa spre un nivel de constienta mai mare decat atunci cand incerci sa tragi o concluzie, raspuns sau justificare.

Atunci cand pui cu adevarat o intrebare fara scopul de a primi un raspuns specific

universul iti va arata lucruri de care nu ai realizat ca erau posibile si iti da daruri despre care ai stiut mereu ca sunt acolo dar nu ti-a aratat nimeni cum sa le obtii. Pentru mine, acesta este cel mai mare dar care este Access, TOT timpul. Este absolut minunat, intotdeauna. Dr. Fannin asks: Chiar este atat de simplu?

Dr. Dain Heer: Pe de o parte da, si pe alta parte, nu. Ce se intampla este ca noi am fost programati pentru atat de multi ani pentru a accepta doar anumite cai neurologice pe care le cream si le batatorim in viata noastra ca si cum acestea ar fi singura sursa a realitatii noastre. Ce am descoperit noi este faptul ca pentru fiecare lucru pe care il judeci si decizi nimic din ce nu se potriveste cu acele lucruri nu poate sa intre in lumea ta sau in constienta ta deoarece ai exclus-o cu judecata ta. Este atat de simplu dar cei mai multi oameni au atat de multe puncte de vedere care stau in calea usurintei de a primi. Ca si cum ei ar trebui sa munceasca din greu pentru a obtine ceva sau cum ca acesta este modul in care ar trebui sa fie lucrurile. Exista o cale mai simpla de a te uita la viata. Dr. Fannin intreaba: “Este vorba despre a te da la o parte din calea ta si de a lasa & preda?”

Gary Douglas: Daca poti lasa ceva sa fie ceea ce este tu nu esti sub efectul nici unei parti din acel lucru. Asta inseamna ca nu ai nici un punct de vedere. Si eu nu numesc acest lucra sa te predai deoarece aceasta este ideea ca renunti. Nici unul dintre noi nu este prea priceput la a renunta. Eu nu sunt bun la renuntat. Este mai mult despre a fi prezent cu ce este si a intreba " Ce este asta? Ce fac cu ea? Pot sa o schimb? Daca da, cum pot sa o schimb?

Asculta la intreaga emisune aici :

pentru a primi o explicatie stiintifica a " Punctul de vedere iti Creeaza Realitatea, Realitatea nu iti Creeaza punctul de Vedere", si sa auzi despre cat de incantat este Dr. Fannin in legatura cu Studiul Access Bars care va fi terminat si prezentat ulterior.

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page