top of page

Clasa de 3 Zile de Procese pentru Corp


Noi cream tot ce este in viata noastra, inclusiv corpul nostru. Stiinta ne spune ca gandurile, emotiile, sentimentele pe care le avem modifica forma celulelor si produc boala. Noi avem alegerea pentru boala sau pentru sanatate. Noi avem alegerea sa ne distrugem corpul sau sa cream posibilitati infinite cu corpul. Da, Tu! Tu ai aceasta alegere. Acum!

Fiecare judecata pe care o ai la adresa corpului tau, fiecare punct de vedere fix, fiecare emotie, iti creeaza corpul si modul in care functioeaza. Toate acestea sunt un fel de matrice pe care corpul tau o are si care creeaza modul in care functioneaza.

Cand realizam ca noi avem aceasta alegere de a crea boala sau sanatate, putem incepe sa ne uitam la ce putem crea diferit astfel incat sa avem usurinta totala, sanatate totala si bucuria intruparii. E un dar minunat sa realizezi ca trupul nu mai trebuie sa fie o limitare ci el poate fi o contributie vietii tale!

In clasa de 3 zile de procese de corp incepem sa decream si sa eliberam matricea aceasta din care ti-ai creat corpul ca si limitare, si tot ce ai decis ca nu este posibil sau ca este posibil cu corpul tau. Incepi sa realizezi, 'A, am o alta posibilitate cu corpul meu"! "A, mare parte din ce e blocat in corpul meu nici macar nu imi apartine"!

Fiecare dintre noi are un talent unic de vindecare, de creatie, pe aceasta planeta pe care nimeni altcineva nu le are. Procesele de corp Access iti deschid acest awareness despre ce este unic la tine si acestea devin disponibile in viata ta. Daca tu nu aduci in lume aceste daruri, abilitati, capacitati unice, nimeni altcineva nu le poate aduce si ele nu vor exista aici.

Procesele din clasa de 3 zile sunt despre a deschide usile catre un viitor total diferit cu corpurile, pe aceasta Planeta! Procesele de corp nu sunt despre a repara ceva ci sunt despre a crea ceva total diferit cu corpul tau si despre a avea corpul ca si co-echipier in crearea vietii tale.

Multe modalitati, tehnici, metode se focuseaza doar asupra corpului sau doar asupra gandurilor, emotiilor, psihicului, partii spirituale! Clasa de 3 zile de procese de corp creeaza acea comuniune intre tine, fiinta si corpul tau si creeaza acel loc in care ai un sens de posibilitate" am alegere in ceea ce priveste corpul meu", un sens de maretie in a fi intrupat.

Dupa cum spune creatorul Access, Gary Douglas, nu exista corp de pe planeta care sa nu aiba nevoie de aceste 60 de procese energetice.

Clasa de 3 zile contine si un numar de procese ce sunt disponibile doar in aceasta clasa si nu in clasele individuale. Exista anumite cerinte pe care corpul tau le are pentru a fi capabil sa primeasca aceste procese si clasa de 3 zile pare sa fie in acest moment singurul spatiu care creeaza aceste conditii.

Pentru multa lume (si pentru mine), clasa de 3 zile si procesele pe care le primesti in aceasta clasa sunt cele care au produs si continua sa produca un shift major in viata mea. Acesta este motivul pentru care am ales sa facilitez aceste clase.

Poti participa la aceste clase de 3 zile de corp oriunde in lume. Si, da, am facut posibil sa ai usurinta si sa le poti face acum si in Romania!

Conditii de participare: Fundatia, indiferent cand ai facut-o!

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page