SOLO EXHIBITION AT THE TATE GALLERY. LONDON, UK 

FEBRUARY 19th, 2014

0B0AAD75-4CC6-4D37-AADA-AE7617A3726A.jpeg

 

Dr. Carleta Tiba
 
Facilitator Certificat Access Consciousness®, Facilitator Access Bars®, Facilitator
Procese de Corp Access Consciousness, Facilitator Quick Pulse.
Creator de posibilitati noi
Trainer.
Facilitator in relatii, sanatate, business, cariera, constienta, parenting.
 
 
Dr. Carleta Tiba a absolvit facultatea de medicina, a explorat lumea afacerilor, a corporatiilor internationale.
A explorat modalitati de vindecare numeroase, cai spirituale, meditatii. A stiut intotdeauna ​ca viata este mai mult decat pare sa fie.
 
Toate aceste explorari au condus-o pas cu pas spre descoperirea spatiului de a fi si bucuria de a trai si la dorinta de a contribui in crearea unei lumi noi, total diferite de ce este acum...o lume a posibilitatilor infinite.. si mult dincolo de orice poate fi definit de catre minte.
 
 
Tot ceea ce face Carleta este despre a fi mai constient de tine si de lume si este pentru a te imputernici sa creezi tot ceea ce doresti sa creezi, pentru tine si pentru lume.
 
 
Carleta a descoperit Access Consciousness® acum 9 ani in San Francisco, unde locuia in acea perioada.
 
A urmat in California toate clasele care exista in Access Consciousness de nenumarate ori, inclusiv cele mai avansate clase precum 7 days events in Costa Rica, clasa de Beyonds in Australia si clasele avansate de Body Work din Italia, SUA si Danemarca, Suedia, Irlanda, Africa, precum si clasa Maestro din Roma, Italia, in 2016. Fiecare clasa in parte a adus o noua deschidere si o noua perspectiva despre ce e posibil sa fii.
 
Access Consciousness a oferit confirmarea a ceea ce a stiut mereu si i-a dat instrumente practice cu care sa produca schimbari dinamice in viata ei si in viata celorlati.
 
Carleta continua sa participe la cele mai multe dintre clasele avansate si specializate de Access Consciousness si sa expansioneze mereu ce este posibil sa fie, sa aleaga, sa faca si sa creeze.
 
 
Incepand cu anul 2013, Carleta a inceput sa faca disponibile tehnicile si instrumentele Access Consciousness si in Romania, fiind primul facilitator certificat care a organizat clase de Bars, Fundatie, Training Access Facelift, Training Procese de corp Access in Romania, Clase de Bani, Clasa Vocea Potrivita Tie si clasa Being You Adeventure.
 
Una dintre abilitatile pe care le are Carleta este aceea de a crea un spatiu care permite constientizare, schimbari si transformari dinamice, eliberarea limitarilor, accesarea posibilitatilor infinite, alegeri diferite.
 
In acest spatiu al constiintei, alegerile devin clare si dipsonibile iar participantii pot vedea cum se limiteaza si ce alte alegeri sunt disponibile. Buna dispozitie, usurinta si umorul sunt mereu prezente in cursul claselor. Schimbarile care se produc in vietile participantilor, dupa clase, sunt observate foarte rapid.
 
Spatiul in care nu esti judecat, in care esti invitat sa fii asa cum esti si in care ti se permite sa alegi tot ceea ce vrei sa fii este un lucru rar pe aceasta planeta. In acest spatiu te simti liber sa te vezi, sa te observi si sa te cunosti. Poti vedea ca bucuria este o alegere, usurinta este o alegere, abundenta este o alegere. Si stii ca poti sa faci oricand aceste alegeri. Raman doar intrebarile:
Ce vrei sa alegi?
Ce vrei sa fii?
Ce vrei sa creezi?
Este acum timpul pentru ceva diferit?
 
 
Ca si facilitator, Carleta nu are raspunsuri, dar le faciliteaza clientilor si participantilor la workshopuri sa aiba propria cunoastere. Ea imputerniceste fiecare persoana pe care o intalneste sa recunoasca maretia si darul pe care il reprezinta in lume. Carleta stie ca atunci cand fiecare fiinta va recunoaste maretia care este si va trai din aceasta recunoastere lumea se va schimba.
 
 
Carleta Tiba este Maestro,  Facilitator Certificat Access Consciousness®, Facilitator Bars®, Facilitator de Procese de corp Access, Facilitator Access Facelift Energetic,  Facilitator Being You Adventures, Facilitator Quick Pulse (metoda energetica care face parte din Disciplinele Cuantice, dezvoltate de Jo Dunning, tehnica diferita de Access Consciousness)
 
 
Access Consciousness are facilitatori in toata lumea.
Exista :
Practicieni Bars: cei care au participat la o clasa de Bars si pot face sesiuni cu tehnica Bars.
Facilitatori Bars: cei care pot sustine training pentru cei care vor sa invete tehnica Access Bars.
Facilitatori Certificat Access Consciousness: cei care, in afara claselor de Access Bars pot sustine training de Fundatie si Nivel 1.
Practician Procese de corp Access Consciousness: cei care au participat la cel putin o clasa de Procese de corp de 3 zile.
Facilitatori Procese de Corp de 1 zi (inclusiv Access Facelift): cei care au participat la cel putin  o clasa de Access Body Proces de 3 zile si au aplicat pentru a fi Facilitator Proces de corp.
 
 
Carleta faciliteaza clase de Bars®, clase de Fundatie in Access®, clase de 3 Zile de procese energetic pentru corp, clase de facelift, clase de specialitate Fii Tu Schimba Lumea, Bucuria Afacerilor si clase pe tema: bani, relatii, corp, frumusete, creativitate,etc.
 
 
Carleta ofera sedinte individuale de facilitare in relatii, in sanatate, in business si cariera, in orice situatie de viata sau a corpului pe care vrei sa o schimbi. O sedinta de facilitare cu instrumente Access Consciousness poate realiza rapid schimbari pe care le obtii in ani de zile cu alte terapii. Una din caracteristicile cele mai importante a instrumentelor Access este rapiditatea cu care poti face schimbarea atunci cand o alegi.
 
Cum se poate si mai bine de atat si ce altceva mai este posibil sunt intrebari care creaza posibilitati diferite.
 
 
Carleta faciliteaza si vindecarea  pentru animale.​
 
 
Pentru mai mult despre Carleta Tiba viziteaza : https://www.accessconsciousness.com/en/public-profiles/carleta-tiba/
 
 
Cum ar fi sa traiesti intr-o lume constienta?​​​​
Cum ar fi  sa fii pretuit pentru ceea ce esti si sa recunosti contributia si diferenta care esti in lume?
Cum ar fi sa pretuiesti contributia si diferenta celor din jurul tau?
Cum ar fi sa te trezesti dimineata recunoscator ca esti in viata, pe aceasta Planeta minunata si inspirat sa creezi?
Cum ar fi sa creezi viata pe care ti-o doresti si cum ar fi daca aceasta ar fi diferita de a celor din jurul tau?
Cum ar fi sa fii in comuniune cu corpul tau si cum ar fi sa te bucuri de corp in loc sa il judeci? ​
Cum ar fi sa ai  comuniune cu tot ce exista si cum ar fi daca viata ta ar curge cu usurinta totala?
Cum ar fi daca ai trai  tot ceea ce stii ca este posibil si mult mai mult?
Cum ar fi daca ai invita din nou magicul, joaca si amuzamentul in viata ta?
Cum ar fi daca ai sti ca ai alegeri infinite si cum ar fi daca le-ai avea disponibile in orice clipa?
Cum ar fi daca ai fi cine esti cu adevarat si ai transforma lumea prin prezenta ta?
Daca toate acestea te inspira, te invit la joaca posibilitatilor..
; )