top of page

SOLO EXHIBITION AT THE TATE GALLERY. LONDON, UK 

FEBRUARY 19th, 2014

0B0AAD75-4CC6-4D37-AADA-AE7617A3726A.jpeg

 

Bun venit! Ma bucur ca esti aici si te invit sa descoperi posibilitatile!
 
Iti prezint mai jos cartea mea de vizita, cu speranta ca astfel te voi inspira si ne vom cunoaste un pic mai bine 
 
Facilitator Certificat Access Consciousness® din anul 2012, Facilitator Access Bars®, Facilitator Clasa de 3 Zile Corp din 2017, Creator si Facilitator Clasa Specialitate A True Lady din 2018, Facilitator Certificat clase Being You, sa numesc doar cateva dintre ele.
 
 
Practician  Quick Pulse Technique (acreditata de Jo Duuning) din 2011
Creator de posibilitati noi
Trainer
Facilitator in relatii, sanatate, business, cariera, constienta, parenting.
 
 
Am absolvit facultatea de medicina Carol Davilla Bucuresti, am explorat lumea afacerilor, a corporatiilor internationale timp de 10 ani.
Am invatat, aplicat si explorat multe dintre modalitatile de vindecare, am urmat cai spirituale, am fost la retreaturi cu meditatii pe vremea cand aproape nimeni nu vorbea de aceste lucruri (1995-2012)
 
In anul 2011 am facut o schimbare radicala in viata mea, un re-set total (pe vremea cand aproape nimeni nu vorbea despre re-set). Cu curaj si determinare, am lasat in urma tot ce am creat pana atunci in Romania si am luat-o de la capat, mutandu-ma in California, pentru a-mi deschide un drum nou, necunoscut pana atunci si ne-explorat.
 
In acest context, traind o viata plina de necunoscut, de aventura si de descoperire, am aflat de Instrumentele Acceseaza Constiinta. Acest lucru a aparut si ca urmare a dorintei mele intense de a contribui in mod dinamic la crearea unei vieti mai bune, mai implinite, mai prezente, pentru mine si pentru cei din jur.
 
M-am "aruncat " in marea de posibilitati pe care clasele Acceseaza Constiinta o ofera si timp de 2 ani am invatat, practicat, descoperit " potenta acestor instrumente. Am urmat in ritm accelerat toate clasele posibile in Access Consciousness  si mai mult am inceput sa imi doresc din ce in ce mai mult sa le impartasesc cu cei din jur. M-am certificat ca si Facilitator Acceseaza Constiinta la scurta vreme dupa ce am inceput sa vad efectele si schimbarile pe mine. Imi doream ca toata lumea sa afle de aceste instrumente. Mai mult, imi doream ca lumea din Romania sa beneficieze de aceste instrumente dinamice. Si astfel a urmat ceea ce consider inca a fi  una din cele mai irationale alegeri din viata mea: aceea de a reveni in Romania pentru a aduce cu mine ce am descoperit! As minti sa spun ca a fost cea mai usoara alegere din viata mea. Nu a fost deloc. Dar am stiut ca va crea un viitor pe care mi-l doream, un viitor mai maret decat doar dorintele mele personale, dar care le includea si pe acestea.
 
 
Am stiut intotdeauna ​ca viata este mai mult decat pare sa fie. Si cred in continuare ca este si va fi mai mult decat cei mai multi oameni indraznesc sa viseze. 
Am realizat lucruri pe care nu am indraznit sa le visez vreodata, dar in acelasi timp aceste realizari sunt lucrurile nedefinite pe care le visam atunci cand imi indreptam privirea in sus spre cerul albastru, nemarginit.
Da, am avut bucuria, privilegiul, onoarea, norocul sa initiez  in Romania o comunitate de: practicieni, facilitatori, prieteni, cautatori de adevar si de posibilitati. am avut bucuria sa devin traducator pentru carti precum Being you, Bucuria Afacerilor, Cum sa devii bani, manualele de Bars, Fundatie, 3 zile de corp. Am avut si am bucuria sa colaborez cu oameni minunati care s-au alaturat pe tot parcursul si si-au adaugat darul lor unic. Am avut bucuria sa particip si sa contribui prin promovare si prin  traducere live la aproape toate clasele internationale sustinute de creatorii Gary Douglas si Dr Dain Heer. Si am facut asta ani de zile si inca mai fac asta din cand in cand. 
Nu am indraznit sa cred vreodata ca voi ajunge sa facilitez clase peste tot in jurul lumii, de la cele mai renumite orase din lume  (Tokyo, Kyoto, Paris, Londra, Viena, Buenos Aires, Taipei, Cairo, Dubai, Helsinki, Montreal, Barcelona, Roma, Geneva, Budapesta, Atena, Istanbul, Ankara), pana la cele mici, pline de daruri din multe alte locuri din tara, din Europa de pe intregul pamant. Si, ce altceva mai este posibil si nu am luat in considerare?
Una din implinirile si inspiratiile mari din viata mea este sa inspir, sa imputernicesc, sa fiu spatiul posibilitatilor pentru toti cei care sunt atrasi de ce fac si care cauta sa creeze un viitor mai maret, pentru ei si pentru umanitate.
Daca si tu stii ca mai mult ar trebui sa fie posibil in viata dar nu ai descoperit inca " cum sa ajungi acolo", te invit sa explorezi clasele si sesiunile pe care le ofer si sa alegi ce rezoneaza cu tine.
Sunt aici sa iti spun ca este posibil si sa fiu alaturi de tine pe acest drum frumos, magic si maret!
 
Te invit la joaca posibilitatilor..
Cu bucurie si recunostinta ,
 
Carleta 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
bottom of page