NOUL CURENT-GASCA CONSTIINTEI

Exista un Nou Curent in Lume- - Si Tu esti, Probabil, Parte din El-

Articol scris de Dianne Collins,

Ganditor original, personalitate media, creator al QuantumThink

Cine sunt personajele acestui Nou Curent? Ce vor ei? Ce stiu ei? Care sunt implicatiile economice, sociale si politice a acestui flux in crestere rapida?

O sa iti spun de ce a trebuit sa scriu acest articol. Am intalnit un fenomen care trebuie sa fie spus. Exista o miscare subterana minunata care trebuie sa ajunga la lumina. De fapt ma surprinde enorm faptul ca cei care se ocupa de marketing, liderii si strategii politici nu sunt constienti de acest lucru.

Dupa ce am fost intervievata in sute de programe radio si TV in ultimii trei ani, si dupa ce mi-am petrecut de doua ori mai mult timp cu pregatirea acestor emisiuni, acum a trebuit sa ma intreb-a fost cumva in toate acestea un scop mai mare? Ce mi s-a aratat de la Forta? Aproape 300 de interviuri si peste 900 de emisiuni dupa ele, si realizarile nu sunt atat de uimitoare. Poate parea chiar evident-si totusi trebuie sa o spun:

Exista o un Nou Curent.

Probabil ca esti parte din el.

Eu o numesc “ Gasca Constiintei”

Millioane de oameni in jurul lumii fac parte din acest Nou Curent. Nu se defineste nici ca o generatie, crez politic sau religios. Acest Curent Nou se defineste prin recunoasterea faptului