top of page

Ce este Dincolo de Diagnostic?


M-am intrebat inca de pe vremea cand eram studenta la Facultatea de Medicina, ce se afla in spatele bolilor, a diagnosticelor, a durerii, a disfunctiilor organismului uman? M-am intrebat mereu ce altceva este posibil in afara de suferinta si degradarea corpului? Cum am putea avea un corp sanatos, de care sa ne bucuram in totalitate atata vreme cat dorim sa fim pe aceasta planeta minunata?

Am cautat, si am cautat, si am cautat..in medicina, in stiinta, in terapiile alternative, in filozofie, in spiritualitate, in psihologie, in psihoterapie, in fizica cuantica. Fiecare metoda mi-a adus o constientizare noua, o piesa noua care sa aduca claritate intrebarilor mele.

Pas cu pas am realizat si continui sa expansionez acest awareness ca in spatele tuturor lucrurilor, inclusiv al suferintei, bolii si degradarii, se afla Constiinta. Si in Constiinta se gaseste adevarata sursa de posibilitati noi, cu corpul nostru si cu viata noastra.

Accesand Constiinta incepem sa accesam ce este posibil si nu am stiut vreodata ca este posibil. Accesand constiinta, incepem sa descoperim ca putem schimba orice lucru. Incepem sa avem acces la alte alegeri.

Exista ceva care, adaugat la tehnici de vindecare, adaugat la abordari psihologice, adaugat la medicina, adaugat la metode de dezvoltare personala, adaugat vietii noastre de zi cu zi, schimba radical posibilitatile care apar. Acel ceva este Constiinta. Cand adaugi Constiinta si Constienta la orice lucru, totul devine o posibilitate mai mareata.

Legat specific de diagnostice, cand adaugi constiinta/constienta la un diagnostic, incepi sa vezi posibilitati diferite. Cand adaugi constiinta/constienta la medicina, incepi sa creezi ceea ce este numit de multa lume, miracol. De fapt nu este miracol, este posibilitatea care a existat intotdeauna dar pe care nu am putut-o accesa decat atunci cand am adaugat constiinta.

Constiinta nu este raspuns, constiinta include posibilitati infinite, neexplorate, nealese si neactualizate inca.

Constiinta este pragmatica, nu ezoterica. Constiinta are intrebari care creeaza posibilitati de neinchipuit pentru multa lume.

Ramane acum sa descoperim cum sa cream posibilitatile minunate de care am devenit constienti. Si acest lucru, am descoperit eu, il creeaza instrumentele si tehnicile sistemului numit Acceseaza Constiinta.

Cum arata medicina cand adaugam Constiinta/Constienta?

Ce devine vindecarea cand adaugam Constiinta/Constienta?

Ce se intampla cu diagnosticele cand aducem lumina Constiintei/Constiintei?

Cream posibilitati total diferite..

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page