Clasa de 3 Zile de Procese pentru Corp


Noi cream tot ce este in viata noastra, inclusiv corpul nostru. Stiinta ne spune ca gandurile, emotiile, sentimentele pe care le avem modifica forma celulelor si produc boala. Noi avem alegerea pentru boala sau pentru sanatate. Noi avem alegerea sa ne distrugem corpul sau sa cream posibilitati infinite cu corpul. Da, Tu! Tu ai aceasta alegere. Acum!

Fiecare judecata pe care o ai la adresa corpului tau, fiecare punct de vedere fix, fiecare emotie, iti creeaza corpul si modul in care functioeaza. Toate acestea sunt un fel de matrice pe care corpul tau o are si care creeaza modul in care functioneaza.

Cand realizam ca noi avem aceasta alegere de a crea boala sau sanatate, putem incepe sa ne uitam la ce putem crea diferit astfel incat sa avem usurinta totala, sanatate totala si bucuria intruparii. E un dar minunat sa realizezi ca trupul nu mai trebuie sa fie o limitare ci el poate fi o contributie vietii tale!

In clasa de 3 zile de procese de corp incepem sa decream si sa eliberam matricea aceasta din care ti-ai creat corpul ca si limitare, si tot ce ai decis ca nu este posibil sau ca este posibil cu corpul tau. Incepi sa realizezi, 'A, am o alta posibilitate cu corpul meu"! "A, mare parte din ce e blocat in corpul meu nici macar nu imi apartine"!

Fiecare dintre noi are un talent unic de vindecare, de creatie, pe aceasta planeta pe care nimeni altcineva nu le are. Procesele de corp Access iti deschid acest awareness despre ce este unic la tine si acestea devin disponibile in viata ta. Daca tu nu aduci in lume aceste daruri, abilitati, capacitati unice, nimeni altcineva nu le poate aduce si ele nu vor exista aici.

Procesele din clasa de 3 zile sunt despre a deschide usile catre un viitor total diferit cu corpurile, pe aceasta Planeta! Procesele de corp nu sunt despre a repara ceva ci sunt despre a crea ceva total diferit cu corpul tau