Intrebari frecvente despre Access Bars®

Intrebari frecvente despre tehnica ACCESS BARS: Cine poate beneficia de pe urma unei sesiuni de Bars?

Toata lumea care este dispusa sa stea intinsa si nemiscata pentru o sesiune de Bare! Unii oameni poate nu apreciaza relaxarea si considera ca este o pierdere de timp, dar altii, care sunt interesati de schimbarea si imbunatatirea vietii lor, pot fi dornici sa participle si sa beneficieze de o sedinta de Bars. Care sunt efectele pe termen lung dupa o sedinta de Bars?

Cei mai multi oameni care au avut parte de o sedinta de Bars in mod regulat au constatat ca viata lor devine din ce in ce mai usoara si mai buna. Trebuie sa imi fac sedinta de Bars de mai multe ori?

Participarea la Acces Bars este o chestiune de alegere personala. Tu nu trebuie sa faci nimic. Oamenii care au experimentat cele mai multe beneficii de pe urma Barelor sunt cei care au Barele rulate in mod repetat. Este alegerea fiecaruia! Poate o sedinta de Bare sa aiba efect asupra problemelor psihologice sau mentale? Multi oameni cu probleme psihice si psihologice au ajuns sa renunte la medicamente si au experimentat schimbari uimitoare in ceea ce priveste problemele lor. Desigur, va recomandam sa discutati cu medicul dumneavoastra inainte de a intrerupe orice tratament medicamentos. Poate o sedinta de Bars sa vindece boli fizice si durerea fizica?

Rularea de Bare faciliteaza mai multa constienta. Unele dintre afectiunile fizice care s-au ameliorat doar dupa o sesiune de Bare includ scolioza – cand s-a inregistrat un "castig” in inaltime de 1-1/2 cm, schimbarea pozitiei labei piciorului in cazul afectiunii congenitale cunoscute drept varus equin - pentru care medicii au recomandat o interventie chirurgicala, precum si ameliorarea sau chiar disparitia a tot felul de dureri. Multi oameni au folosit Barele in combinatie cu alte instrumente de Acces Consciousness pentru a face sa dipara boli “incurabile” precum cancerul, artrita, oboseala cronica, depresia, tulburare bi- polara. Cum stii de cat de multe sesiuni de Bare e nevoie pentru a te vindeca de ceva? Din nou, nu ai de unde sa stii! Simptomele sau boala vor dispare, atunci cand tu si corpul tau sunteti pregatiti pentru a va elibera de gandurile, sentimentele, emotiile, convingerile, deciziile, prejudecatile care duc la pastrarea situatiei nedorite aici si acum. Acest proces nu este unul liniar, ceea ce inseamna ca daca o persoana ajunge sa renunte la o situatie nedorita din viata, dupa o sesiune, se poate intampla ca altcineva sa aiba nevoie de mai multe sesiuni pentru a renunta la aceeasi situatie nedorita – si nu e nimic rau sau gresit in asta. Este doar diferit. Este totusi posibil ca in cadrul unei sesiuni de Bare sa se ceara abordarea unei anumite simptome sau probleme. Rezultatele sunt determinate de catre persoana care primeste sesiunea de Bare si corpul sau. Cand ar trebui sa apelez la o sedinta de Bars ?

Ori de cate ori doresti sa te simt minunat! Oamenii care au apelat la sesiunile de Bare de ceva timp, de obicei vor sa primeasca sedinte de Bare in mod regulat si, mai mult, aleg sa primeasca o sedinta de Bare in zilele cand sunt foarte irascibili sau atunci cand au o zi dificila. La ce te poti astepta dupa ce ai primit o sesiune de Bars?

Fiecare sesiune de Bare este diferita. Cel mai rau lucru care ti se poate intampla dupa o sesiune de Bare este sa te simti la fel de relaxat ca si cum ai fi primit un masaj. Cel mai bun lucru care ti se poate intampla este ca toata viata ta se poate schimba. Printre efectele cele mai frecvent experimentate sunt: un sentiment crescut de pace si usurinta, esti mai putin reactiv la situatiile care in trecut te suparau, ai parte de un somn mai odihnitor si mai profund, ai parte de sentimentul ca orice ar fi fost deranjant inainte de sedinta nu mai conteaza. Cat timp duraza efectul unei sesiuni de Bars?

Odata ce ai facut o sedinta de Bare, acestea “ruleaza”, sau continua sa elibereze energia blocata pentru totdeauna. De fiecare data cand repeti o sedinta de Bare, efectul devine mai dinamic. Efectele cele mai dramatice tind sa fie observate in decurs de 3-4 saptamani dupa sesiune. Cat de des ar trebui sa apelez la o sedinta de Bars?

Acest lucru depinde in intregime de tine. Cat de bine vrei sa te simti? Cat de usoara iti doresti sa fie viata ta? Unii facilitatori de Bare se intreaba de ce nu ne facem cu toti asta in fiecare zi! Cei mai multi doresc sa beneficieze de o sesiune de Bare o data pe saptamana, sau ori de cate ori se simt stresati, irascibili sau sunt nemultumiti de modul in care vietile lor decurg la momentul respectiv. Dupa orice fel de soc major, trauma sau schimbare de energie de orice fel este un moment in care ar trebui sa i