Intrebari frecvente despre Access Bars®

Intrebari frecvente despre tehnica ACCESS BARS: Cine poate beneficia de pe urma unei sesiuni de Bars?

Toata lumea care este dispusa sa stea intinsa si nemiscata pentru o sesiune de Bare! Unii oameni poate nu apreciaza relaxarea si considera ca este o pierdere de timp, dar altii, care sunt interesati de schimbarea si imbunatatirea vietii lor, pot fi dornici sa participle si sa beneficieze de o sedinta de Bars. Care sunt efectele pe termen lung dupa o sedinta de Bars?

Cei mai multi oameni care au avut parte de o sedinta de Bars in mod regulat au constatat ca viata lor devine din ce in ce mai usoara si mai buna. Trebuie sa imi fac sedinta de Bars de mai multe ori?

Participarea la Acces Bars este o chestiune de alegere personala. Tu nu trebuie sa faci nimic. Oamenii care au experimentat cele mai multe beneficii de pe urma Barelor sunt cei care au Barele rulate in mod repetat. Este alegerea fiecaruia! Poate o sedinta de Bare sa aiba efect asupra problemelor psihologice sau mentale? Multi oameni cu probleme psihice si psihologice au ajuns sa renunte la medicamente si au experimentat schimbari uimitoare in ceea ce priveste problemele lor. Desigur, va recomandam sa discutati cu medicul dumneavoastra inainte de a intrerupe orice tratament medicamentos. Poate o sedinta de Bars sa vindece boli fizice si durerea fizica?

Rularea de Bare faciliteaza mai multa constienta. Unele dintre afectiunile fizice care s-au ameliorat doar dupa o sesiune de Bare includ scolioza – cand s-a inregistrat un "castig” in inaltime de 1-1/2 cm, schimbarea pozitiei labei piciorului in cazul afectiunii congenitale cunoscute drept varus equin - pentru care medicii au recomandat o interventie chirurgicala, precum si ameliorarea sau chiar disparitia a tot felul de dureri. Multi oameni au folosit Barele in combinatie cu alte instrumente de Acces Consciousness pentru a face sa dipara boli “incurabile” precum cancerul, artrita, oboseala cronica, depresia, tulburare bi- polara. Cum stii de cat de multe sesiuni de Bare e nevoie pentru a te vindeca de ceva? Din nou, nu ai de unde sa stii! Simptomele sau boala vor dispare, atunci cand tu si corpul tau sunteti pregatiti pentru a va elibera de gandurile, sentimentele, emotiile, convingerile, deciziile, prejudecatile care duc la pastrarea situatiei nedorite aici si acum. Acest proces nu este unul liniar, ceea ce inseamna ca daca o persoana ajunge sa renunte la o situatie nedorita din viata, dupa o sesiune, se poate intampla ca altcineva sa aiba nevoie de mai multe sesiuni pentru a renunta la aceeasi situatie nedorita – si nu e nimic rau sau gresit in asta. Este doar diferit. Este totusi posibil ca in cadrul unei sesiuni de Bare sa se ceara abordarea unei anumite simptome sau probleme. Rezultatele sunt determinate de catre persoana care primeste sesiunea de Bare si corpul sau. Cand ar trebui sa apelez la o sedinta de Bars ?