top of page

Care sunt rezultatele dupa o sedinta de Bars, prezentate de un neurolog renumit


Ne aflam in San Diego, la un eveniment numit Secret Knock si acolo se aflau oameni minunati care faceau lucruri misto, una din aceste persoane fiind dr. Jeffrey Fannin. Printre altele el este si neurolog. El a dezvoltat studii ale creierului si a studiat si ce se intampla la nivelul creierului sub influenta a diferitor metode/tehnici, trasand diferite modificari in zone ale creierului si schimbrile diferite care apar, etc. El a scanat persoane inainte si dupa sedinte de bars si a prezentat rezultatele a doua zi.

Gary si cu mine am avut sansa sa vorbim la acest eveniment si dupa asta, jumatate din cei de acolo foloseau “Right & wrong, good & bad, POD & POC, all 9” sau doar POD si POC...ce misto!!

Dar Dr Fannin s-a ridicat si a prezentat rezultatele sale, dupa care a spus, “ Nu am vazut vreodata ceva ce produce rezultate atat de rapide.” Apoi a venit si ne-a invitat pe mine si pe fondatorul Access Consciousness , Gary Douglas pe scena unde ne-a spus, “Trebuie sa va arat aceste rezultate” si apoi a aratat rezultatele la intreaga audienta. A mai spus, “ Nu am mai vazut vreodata ceva care sa produca asa schimbare mare.” Creierul a trecut de la avea activitatea foarte intensa la spatiu. Si ce i-a spus persoanei care a facut testul cu sedinta de bars si pe care l-a masurat inainte si dupa sedinta a fost, “ Focuseaza-te”! Si tipul a intrebat, “Cum adica sa ma focusez?”. Si neurologul i-a spus, esti ca intr-o stare meditativa iar tipul i-a spus: “ Eu nu meditez”! Ce a punctat Dr Fannin cu acest lucru este ca dupa o sedinta de bars esti si mergi si vorbesti ca intr-o meditatie continua, lucru pe care noi il spunem de ceva vreme.

Dar unul din rezultatele cele mai mari a fost acela ca aria gama, numita coerenta. Coerenta este in spectrul gama. Pentru unii dintre voi aceste studii pot spune ceva iar pentru multi dintre noi nu inseamna nimic.

Can neurologul a vorbit despre acest lucru, ce a spus el a fost “ ce reprezinta aceasta arie gama, unde de fapt locul in care s-au observat schimbarile cele mai mari”, el a spus “ Atunci cand ai coerenta in aceasta arie, indica recunostinta, indica conexiune cu universul, indica lipsa judecatii si indica creatie si creativitate”. El a mai spus: “ Nu am mai vazut in viata mea ceva care sa produca asa o schimbare mare, mai ales intr-o sedinta de jumatate de ora.” Si apoi a avut si el o sedinta de bars si la fel si cei din echipa sa. Asistentul lui personal a venit la mine si mi-a spus, “ As vrea sa stii ca Dr Fannin nu face acest lucru niciodata, nu l-am vazut vreodata asa de entuziasmat de ceva! Dar a venit la micul dejun dimineata, s-a trezit devreme si la micul dejun a vorbit doar despre acest lucru. Nu a mai vazut asa ceva.”

Deci a fost recunoasterea a ceea ce noi am stiut de multa vreme, fptul ca cei care isi ruleaza bars, cei care folosesc instrumentele Access au un sens de recunostinta, creatie si conectare, unitate cu universul care este de fapt cine

suntem cu adevarat.

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page