O Realitate diferita cu Corpul- cu Usurinta, dincolo de Suferinta!

Iata cateva intrebari care sa ne ofere mai multa constientizare legat de ce e posibil cu corpul nostru.

Este corpul nostru ceea ce ni s-a spus ca este? Suntem noi ceea ce ni s-a spus ca suntem sau ceea ce am concluzionat ca suntem? Te identifici tu cu corpul tau?

Faptul de a avea un corp fizic este o bucurie sau o limitare pentru tine? Ai creat tu o comunicare cu corpul tau? Cat de des asculti la nevoile corpului si cat de constient esti de informatiile pe care ti le furnizeaza? Te-ai gandit vreodata ca perceptiile din corpul tau nu sunt ceea ce ai decis tu ca sunt si ca ele sunt informatii despre tine si despre lumea din jurul tau? Te-ai gandit vreodata ca durerea fizica poate fi modul in care corpul iti atrage atentia asupra a ceva ce nu vrei sa stii?

Consideri tu faptul de avea un corp fizic o limitare si o sursa de suferinta in viata ta? Te consideri tu o victima in legatura cu corpul tau?

Cat de multe judecati ai la adresa corpului tau? Cat de multe judecati pun ceilalti asupra corpului tau? Te-ai gandit vreodata sa iti intrebi corpul cum vrea sa arate si sa te deschizi sa primesti aceasta informatie?

Punctele de vedere ne creeza realitatea. Toate punctele de vedere pe care le avem creeaza rigiditate in corp. Cu cat avem mai multe puncte vedere fixe, cu atat cream mai multa rigiditate in corp.

Judecatile pe care le avem la adresa corpului nostru creeaza in corp mai mult din acea judecata. De exemplu, atunci cand spui: ce gras sunt, corpul tau va crea mai mult din ceea ce judeci. Atunci cand spui ce urat sunt, corpul va crea mai multa uratenie.

Si daca ai putea sa creezi o Realitate diferita cu corpul tau?

Cum ar fi daca ai alege diferit? Cum ar fi daca ai incepe sa ii multumesti corpului ca iti permite sa existi in aceasta lume? Cum ar fi daca in loc de judecata ai oferi recunostinta, ingrijire si iubire corpului tau? Cum ar fi daca ai incepe sa fii mai atent la nevoile corpului si la semnalele acestuia? Cum ar fi daca in loc sa fie o limitare corpul ar deveni un instrument care sa te ajute sa ai o viata implinita, sa contribuie la crearea a mai multa constienta pentru tine si sa fie o contributie la crearea vietii pe care o alegi?

Cum ar fi daca ai recunoaste si ai primi darul pe care il reprezinta corpul pentru tine, fiinta infinita care esti?

Cum ar fi daca nu ar mai fi nevoie sa creezi boala si suferinta in corpul tau si cum ar fi daca ai putea sa generezi corpul in loc sa il distrugi?

Toate aceste lucruri sunt posibile. Poti incepe sa creezi o noua realitate cu corpul tau atunci cand iesi din lumea concluziilor, punctelor de vedere fixe si a judecatilor si accesezi spatiul posibilitatilor infinite.