Chiar este posibil sa avem Usurinta?


Invitatia mea pentru tine este aceasta:

Intreaba-te: “Sunt eu deschis sa recunosc faptul ca lucrurile pot fi usoare si ca nu mai este nevoie sa creez suferinta, durere si boala in viata mea?” Ce puncte de vedere ma impiedica sa am acest lucru acum? Toate aceste puncte de vedere, vrei sa le eliberezi in totalitate? Multumesc! Right and wrong, good and bad, POC and POD all 9, shorts, boys and beyonds*.

De multe ori avem usurinta in anumite parti ale vietii noastre dar nu reusim acelasi lucru in toate aspectele vietii. Unde nu iti permiti sa ai usurinta in viata ta ? Ce puncte de vedere ai creat care nu iti permit aceasta usurinta? Toate aceste puncte de vedere, vrei sa le eliberezi in totalitate? Multumesc! Right and wrong, good and bad, POC and POD all 9, shorts, boys and beyonds*.

Una dintre calitatile instrumentelor Access Consciousness este aceea de usurinta. Folosirea acestor instrumente este usoara, asemanator cu ceea ce simtim cand ne jucam. Atunci cand esti obisnuit cu munca grea, sustinuta, cu efortul, aceasta idee de usurinta poate parea neserioasa, chiar poate ofensa si enerva. Undeva, pe parcursul vietii, multi dintre noi am invatat ca pentru ca un lucru sa fie valoros e nevoie de munca grea. Multi dintre noi pretuim numai ce obtinem cu “sudoarea fruntii” si anulam ceea ce vine cu usurinta. Mai mult, de multe ori refuzam sa primim sau sa vedem ceea ce vine usor, in timp ce spunem ca ne-am saturat de greutati si suferinte. Cum ar fi daca am alege diferit?

Este minunat sa observi cum dupa o clasa de bars sau dupa o sedinta de bars participantii, care de cele mai multe ori sunt seriosi, tristi, deprimati si nemultumiti, cu dureri, pleaca usori, cu zambetul pe buze si cu constientizarea ca pot alege ceva diferit. Cum se poate si mai bine si mai usor de atat?