top of page

Te invit la un joc. Pentru ce suma esti dipus sa vinzi toate limitarile din viata ta?


Ma ofer sa cumpar de la tine toate punctele de vedere pe care le ai, toate deciziile, toate convingerile, toate raspunsurile, toate tehnicile de vindecare, toate instrumentele de dezvoltare personala, toate mantrele, toate invataturile din toate scolile si religiile, toate concluziile pe care le ai.

Gandeste-te la o suma pentru care vrei sa le vinzi.

De fapt, nu te gandi, doar intreaba si vezi ce cifra iti vine imediat in minte...

Intelegerea este ca, dupa ce le-ai vandut, imi apartin si nu mai ai voie sa le iei inapoi.

Daca vrei sa le iei inapoi trebuie sa imi platesti un milion de dolari, chiar daca e numai pentru una singura.

Si conditia e sa le vinzi pe toate, nu doar o parte din ele.

Care este suma pentru care esti dispus sa le vinzi? :)

Continuarea jocului... Cat de mult valorizezi toate limitarile colectate?

Sa presupun ca ai descoperit pretul pentru care esti dispus sa vinzi “valiza” cu toate deciziile, toate convingerile, toate raspunsurile, toate tehnicile de vindecare, toate instrumentele de dezvoltare personala, toate mantrele, toate invataturile din toate scolile si religiile, toate concluziile pe care le ai...intr-un cuvant, pretul pentru toate limitarile tale...

Ei bine, si acum ce facem?

Mai intai, poti sa vezi cu claritate cat de mult valorizezi ce ai colectat. Si este foarte posibil ca o sa vrei sa le dai drumul doar daca vei primi acea suma de bani in schimbul lor... sau dupa ce vei plati acea suma pentru a scapa de ele.

Chiar ti-as recomanda sa continui acest “joc” si sa gasesti pe cineva care sa iti cumpere limitarile ( asta in cazul in care esti suficient de norocos si ai cerut o suma mica pe ele).

Dupa ce le vinzi nu vei mai avea nici un “sprijin” in ele si te vei gasi in lumea posibilitatilor infinite si a incertitudinii infinite... acesta ar putea fi inceputul vietii tale.

Aici, in acest spatiu, vei avea la dispozitie doar intrebari, alegeri, posibilitati si contributie... adica, aventura vietii, ceea ce probabil ai cautat mereu si ai rezistat cu indarjire sa alegi.

Cei mai multi dintre noi pretuim ideile, concluziile, experientele, adevarurile, convingerile pe care le-am acumulat de-a lungul vietii.

Le ducem cu noi ca pe o zestre, pe unele le mai pierdem pe drum dar multe le pastram, nerealizand ca ele sunt lucrurile care ne limiteaza sa fim tot ceea ce suntem si sa alegem mai mult.

Lucrurile pe care le consideram ca le avem “rezolvate”, “perfecte sau bune” in viata noastra sunt de fapt lucrurile care ne pot limita cel mai mult. Deoarece, cu concluziile trase, am inchis usa spre mai mult. In acel sector din viata noastra ne vom stopa sa mai punem intrebari, sa mai cream posibilitati noi.

Cu lucrurile care nu merg atat de bine e mai usor, ele ne deranjeaza si, de cele mai multe ori, alegem sa le schimbam.

Access Bars este unul din instrumentele pe care il poti folosi pentru schimbarea oricarui lucru care nu functioneaza in viata ta. Aceasta metoda poate fi numita si “setul de butoane delete” al limitarilor tale.

Este un instrument care faciliteaza transformari rapide si dinamice, cu usurinta, bucurie si glorie, si da, este un instrument!

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page