top of page

4 Practici Zilnice


4 Practici Zilnice pentru A-ti Schimba Viata

Unul din lucrurile legate de instrumentele Access Consciousness si Access Bars este cat de rapide si eficiente sunt pentru a schimba lucruri.

Access Consciousness este facut din mii de instrumente practice pe care le poti folosi pentru a schimba orice zona a vietii tale. Poate te-ai intrebat, " De unde incep? " sau, "Cu ce instrument sa Incep?"

Dr. Dain Heer, co-creator al Access Consciousness, a fost intervievat recent de catre jurnalistul israelian Orly Bar-Kima, life coach, autor si speaker in “Inspiratii Practice” si “Deschide-te catre Transformare”. In cursul interviului, Dr Dain a oferit cele 4 instrumente practice favorite lui, pe care sa le folosesti sa iti schimbi viata. Le poti gasi pe toate acestea mai jos! 4 Practici Zilnice pentru a-ti Schimba Viata

  • Incepe fiecare zi spunand: " Universule, arata-mi ceva frumos astazi!" si cu intrebarea " Daca mi-as crea cu adevarat viata astazi, ce as alege imediat?"

  • Intreaba, “Cum devine si mai bine de atat?" atunci cand ceva bun apare in viata ta sau ceva rau se intampla. Astfel vei schimba traiectoria vietii tale spre una mai buna.

  • Recunoaste faptul ca poti avea fie judecata, fie bucurie. Daca ne-am opri judecatile am putea avea o lume total diferita.

  • Intreaba " Cui apartine asta?" timp de trei zile pentru fiecare gand, sentiment, emotie pe care le ai. Vei deveni astfel o meditatie umblatoare si vorbitoare. 98% din gandurile, emotiile, si sentimentele tale nu iti apartin. Acest instrument iti permite sa stii acest lucru si sa creezi mai mult spatiu in lumea ta. Pentru o explicatie mai aprofundata ale acestor instrumente poti vedea urmatorul interviu aici.

  • https://www.youtube.com/watch?v=eI_3pqj6OmM&feature=youtu.be

  • Ma intreb, daca ai adauga aceste instrumente vietii tale, si le-ai folosi, ce schimbari ai crea? Amuza-te jucandu-te cu aceste practici si alege instrumentele care sunt amuzante pentru tine. Vei sti mereu ce functioneaza pentru tine. Atunci cand incepi sa recunosti ce stii, dincolo de ce crezi ca stii, incepi sa iti deschizi lumea si o schimbi intr-un mod in care nu ai crezut ca este posibil.

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page