4 Practici Zilnice


4 Practici Zilnice pentru A-ti Schimba Viata

Unul din lucrurile legate de instrumentele Access Consciousness si Access Bars este cat de rapide si eficiente sunt pentru a schimba lucruri.

Access Consciousness este facut din mii de instrumente practice pe care le poti folosi pentru a schimba orice zona a vietii tale. Poate te-ai intrebat, " De unde incep? " sau, "Cu ce instrument sa Incep?"

Dr. Dain Heer, co-creator al Access Consciousness, a fost intervievat recent de catre jurnalistul israelian Orly Bar-Kima, life coach, autor si speaker in “Inspiratii Practice” si “Deschide-te catre Transformare”. In cursul interviului, Dr Dain a oferit cele 4 instrumente practice favorite lui, pe care sa le folosesti sa iti schimbi viata. Le poti gasi pe toate acestea mai jos! 4 Practici Zilnice pentru a-ti Schimba Viata

  • Incepe fiecare zi spunand: " Universule, arata-mi ceva frumos astazi!" si cu intrebarea " Daca mi-as crea cu adevarat viata astazi, ce as alege imediat?"

  • Intreaba, “Cum devine si mai bine de atat?" atunci cand ceva bun apare in viata ta sau ceva rau se intampla. Astfel vei schimba traiectoria vietii tale spre una mai buna.

  • Recunoaste faptul ca poti avea fie judecata, fie bucurie. Daca ne-am opri judecatile am putea avea o lume total diferita.

  • Intreaba " Cui apartine asta?" timp de trei zile pentru fiecare gand, sentiment, emotie pe care le ai. Vei deveni astfel o meditatie umblatoare si vorbitoare. 98% din gandurile, emotiile, si sentimentele tale nu iti apartin. Acest instrument iti permite sa stii acest lucru si sa creezi mai mult spatiu in lumea ta. Pentru o explicatie mai aprofundata ale acestor instrumente poti vedea urmatorul interviu aici.