top of page

Invitatie la VulnerAbilitate


Unul din cele mai mari daruri pe care ni le putem face in viata este acela de a fi VulnerAbili. A fi vulnerabil nu inseamna sa fii slab, sa fii victima, sa fii dezamagit. Dimpotriva. Sa fii vulnerabil inseamna sa nu mai poti fi controlat de cineva sau de ceva vreodata, inclusiv de catre tine.

Vulnerabilitatea este atunci cand suntem total sinceri cu noi, total dezveliti de orice idei, judecati, concepte, masti, imagini, minciuni. Vulnerabilitatea reprezinta disponibilitatea de a te vedea si de a fi vazut asa cum esti, dezbracat de orice agenda secreta, filtru, imaginatie, gandire pozitiva sau gandire de orice fel.

Vulnerabilitatea este atunci cand recunosti cu sinceritate ca nu stii, atunci cand nu stii. Si, da, este atunci cand recunosti ca stii, atunci cand stii. Cand esti cu adevarat vulnerabil, tot ce vine spre tine este mult mai intens si oricine vine in preajma ta are permisiunea si, aproape ca este invitat sa se relaxeze in propria vulnerabilitate.

Vulnerabilitatea nu este ceva static ci este o continua, fara de sfarsit expansiune in ceea ce esti. Cand iti aduci aminte sa fii vulnerabil cu tine, viata incepe sa se armonizeze si sa faca sens, recunostinta incepe sa apara, posibilitatile incep sa se deschida... din nou. DA, a trecut ceva vreme de cand ai fost plecat de langa tine...Bine ai revenit : ).

Vulnerabilitatea este inceputul Puterii adevarate si ea este spatiul din care incepem sa cream O Noua Lume si o Noua Viata!

Vulnerabilitatea este o alegere si multi dintre noi ajungem din nou la ea dupa perioade de suferinta. Dar daca nu mai e nevoie de suferinta pentru a alege vulnerabilitatea?

Si, da, asa cum ii spune si numele, VulnerAbilitatea este o Abilitate.... pe care o dezvolti, atunci cand o alegi...iar cand ai ales-o suficient de mult si nu o mai recunosti..e timpul sa recunosti ca ai devenit vulnerabilitate.

Daca ai uitat ce inseamna vulnerabilitate, uita-te in ochii un copil, a unui catel, a unui cal, a unei pisici....

Daca te uiti in oglinda si nu vezi stralucire si limpezime in ochii tai, adu-ti aminte ca ai la dispozitie o Alegere..se numeste Vulnerabilitate...: )

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page