top of page

Comuniune cu Pamantul


Cum ar fi daca am incepe sa ne deschidem mai mult constienta despre cum poate contribui Pamantul vietii noastre si corpului nostru si despre cum putem noi contribui mai mult Pamantului si cum putem deveni stuarzi ai Pamantului?

Fiecare dintre noi am descoperit linistea, pacea si armonia pe care ne-o aduce o plimbare in natura, sau ne amintim ce diferite sunt clipele in care suntem constienti si conectati cu Pamantul.

Aceasta Planeta minunata este vie, este o constiinta care comunica si care este conectata cu tot ceea ce exista, inclusiv cu noi si cu corpul nostru. Suntem aici impreuna si de noi depinde sa facem din aceasta viata, aceasta Planeta si aceasta realitate ceva minunat, fantastic, o aventura plina de bucurii si de posibilitati infinite.

Pamantul a fost aici si ne-a sustinut mereu, a contribuit la tot ce am ales, ne-a hranit, vindecat, ingrijit, mangaiat si bucurat. Noi de multe ori l-am ignorat, abuzat, neglijat, desconsiderat. Chiar si cand credeam ca facem ceva benefic Pamantului, de cele mai multe ori am facut-o ne-onarand Pamantul si neincluzandu-l in alegerile noastre.

Suntem intr-o faza a existentei noastre pe aceasta Planeta in care fiecare dintre noi este invitat, aproape imperativ, sa devina constient de cum putem crea un viitor care sustine Planeta.

Ce alegeri avem disponibile pentru a o face sa prospere din ce in ce mai mult?

Cum influenteaza Planeta si ce creeaza fiecare alegere pe care o facem moment de moment? Devenim constienti din ce in ce mai mult de cum fiecare dintre noi contribuie la crearea lumii in care traim si cum putem alege ceva DIFERIT. Exista resurse infinite in fiecare dintre noi. ESTE ACUM TIMPUL sa le folosim, sa alegem sa fim si sa cream ce am stiut mereu ca este posibil?

Cum ar fi sa ne incepem fiecare zi cu intrebarile:

Ce contributie pot fi pentru Pamant astazi?

Ce contributie ma pot deschide sa primesc de la Pamant astazi?

Cum ar fi daca am include in alegerile noastre de moment cu moment Pamantul si constientizarea despre ce creeaza acea alegere si pentru Pamant?

Daca doresti sa contribui direct la crearea unei posibilitati noi cu Pamantul, te invit sa inveti acest proces de corp in cadrul unei clase de o zi!

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page