top of page

Business & Bani?


Poate fi viata ta amuzament tot timpul? Si mai mult, poate fi business-ul sau jobul tau amuzament si usurinta tot timpul? Este business-ul sau jobul tau ceva ce faci pentru ca trebuie sau este o alegere de moment cu moment, care creeaza posibilitati multiple in viata ta?

Statisticile spun ca cele mai multe afaceri nu rezista mai mult de 3 ani iar durata maxima a unei afaceri este aceeasi cu durata de viata medie, in jur de 70 de ani.

Cum ar fi sa creezi afaceri care cresc si prospera pentru sute de ani?

Cum ar fi sa ai o afacere care creeaza un viitor diferit, mai maret, pentru intreaga lume?

Pentru mine personal, a fost o mare provocare sa descopar un mod de a crea ceva in viata care sa ma "tina in priza non stop" si in care entuziasmul sa creasca si mai mult.

Am sperat sa pot crea ceva care sa faca o diferenta in viata mea, a celor din jur, in lume!

Pana am ajuns in contact si am inceput sa ma joc cu instrumentele Acceseaza Constiinta, toate aceste lucruri erau vise frumoase dar parca de neatins.

Am descoperit ca "Cere si primesti functioneaza". Si, chiar daca am creat o afacere internationala care contribuie vietii a mii de oameni din intreaga lume, stiu ca mai mult este posibil si cer mereu mai mult!

M-as bucura sa vad in jurul meu cat mai multa lume cu afaceri create din spatiul posibilitatilor infinite, cu usurinta, bucurie si glorie! Astfel m-am hotarat sa devin facilitator Bucuria Afacerilor, pentru a face disponibile aceste instrumente dinamice vietii cat mai multor oameni..da, in viata ta : )

O clasa de o zi Bucuria Afacerilor iti poate schimba total perspectiva asupra afacerilor, iar manualul cu instrumente primit in timpul clasei, cand il studiezi si aplici instrumentele, va crea posibilitati ce nu ai stiut ca sunt posibile.

Clasele Bucuria Afacerilor te pot propulsa, pe tine si afacerea ta la nivelul urmator de posibilitati!

Banii pot veni la tine cu usurinta. Afacerile pot fi cu usurinta totala, bucurie, amuzament.

Poti functiona din limitari sau poti functiona din elementele creatiei...: )

Ce Realitate Diferita putem crea impreuna pe aceasta Planeta minunata?

Mai mute informatii despre clasa Bucuria Afacerilor poti gasi aici:

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page